Toriton Ikebukuro Tobu‬ - Tokyo

אקי נזכרה בסושיית הילדות שלה מהוקאידו, האי הצפוני של יפן, והתוכניות לארוחת הערב השתנו ברגע.


זו סושיית מסוע איכותית, מהסוג שאהוב על יפנים. באים כדי לאכול ולא כדי להיראות.
מקומות כאלו מושכים אליהם קהל מקומי רב, ונאלצנו לחכות בערך 40 דקות בתור.
לאחר מכן, הללויה.


נתחי הדגים עצומים והסושי מחוספס מאד. לא מקושט, פרקטי, טרי, כמעט מגושם. סושי של דייגים.


חלק מהמנות המיוחדות שהזמנו -


למה בכלל אתם טורחים לפלט? שימו כבר את כל הדג וזהו.



לדיונון טרי יש רק כמה שעות של חסד, אחר כך הוא לא אכיל. וזה היה מהמעולה שבמעולים.





פעמונים נשמעו בחלל המסעדה והשפים צעקו - משלוח חדש של סרטנים! משלוח חדש של סרטנים. יש רק 8 מנות. ידיים הונפו באוויר, והראשונים זכו לטעום.
מעולם לא טעמתי בשר סרטנים מענג כל כך.



הוקאידו ידועה בקיפודי הים שלה, והם מיובאים במיוחד עד לטוקיו בשביל המסעדה הזו.



וחביתה חמה לקינוח. דוחפים קצת דייקון מגורד לחריץ שבקובייה, שופכים עליו סויה ואוכלים. 




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall