Oiwakedango

בכל טיול אני חוזר אל החנות האהובה הזו, הפעם החתמתי כרטיס בארבעה ביקורים שונים, כשבכל פעם משכתי חבר אחר איתי כדי להכיר לו את הדנגו המופלא שלהם.


המבחר לא גדול. יש דייפוקו ודנגו, והדנגו מגיע במגוון טעמים. אצות, אנקו, מאצ׳ה ועוד. היוזו נפלא נפלא. אבל הMitarashi Dango הוא משהו שאי אפשר אחריו לאכול שום דנגו אחר. הוא עטוף ברוטב דביק וסמיך מאד שמזכיר דבש וקרמל שרוף. זו נקודת חובה.



ביקורת בבלוג קודם
ובבלוג קודם קודם

ולא לשכוח, ממש ממול נשאבים לדיפצ׳יקה של איסטאן, המוזיאון הכי שווה ביפן. 


אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall