מפעל טופו באמצע הדרך

בדיוק הכינו אבורא-אגה (טופו מטוגן) והזמינו אותנו לצלם.
מאוחר יותר טובלים את הטופו בסירופ של סויה, דאשי וסוכר, וכשממלאים אותו בשארי (אורז סושי מוחמץ), הוא הופך ל inarizushi. לא יודעים מה זה? תנסו. זה מעדן. (אפשר להשיג בארץ פה, ובשאר חנויות המזרח-מערב)


טעמנו טופו אחד, שהיה קריספי בחוץ, די רך בפנים. ומזכיר בתכלס סופגניה.
הטעם משתנה מאד אחרי הטבילה בסירופ, וזה רק שלב אחד בדרך.




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall